INFORMATION

Välkommen till Soltak och våra alternativ till ett estetiskt inslag i ute/inne miljö. Vi skapar rumsligheter du inte trodde fanns. Våra produkter tillför en större nytta och fyller ett hål som traditionella markiser eller parasoller inte kan göra.


Vi designar vara lösningar utifrån våra kunders önskemål, inget är standardiserat, allt tillverkas i Spanien för kundens unika behov. Kontakta oss för pris och vidare information.
Våra flexibla vågiga soltakslösningar kan byggas hur stora som helst, de kan täckas med flexibla väggar. Kunden får, med våra soltak, en personlig lösning och ett estetiskt inslag i sin ute/inne miljö, kort sagt vara lösningar skapar nya rumsligheter.

Vi på Soltak arbetar med att tillföra ett estetiskt inslag, skapa rumsligheter i våra kunders miljöer vare sig det är i utemiljö eller innemiljö. Vara lösningar riktar sig till alla som vill ha något utöver det vanliga. Våra kunders största argument till att välja oss är att de vill ha något annorlunda, något som sticker ut. Vi arbetar målinriktat och har kundens behov och önskemål i fokus genom hela processarbetet.

Vara huvudområden är:

Soltak, ett ”vågat” alternativ, denna lösning finns både med aluminiumram och upphängd m.h.a stållina, denna lösning kan med lätthet integreras i befintlig träpergola. Materialen i det vågade soltaket är bl.a. solreflekterande väv som dessutom är regnskyddande. Det andra materialet är mer transparent polyester och finns som enbart solskydd eller både regn och solskydd, då är det även brandskyddat.

Segeltak, dessa lösningar kan spännas mellan stolpar eller stabila fästpunkter såsom väggar.

Vi riktar oss till alla typer av kunder som tilltalas av våra designlösningar, villaägare, bostadsrättsägare, caféer, restauranger m.fl.

Vårt ”vågade” alternativ är mönsterskyddat.

För att kunna ge er ett pris behöver vi följande information:

  • Om det gäller segeltak eller det vågade soltaket.
  • Om det skall vara regnskyddat eller bara solskydd.
  • Mått, längd och bredd i vissa fall även höjd.
  • Med eller utan aluminium ramverk.
  • Gärna bilder på området där lösningen skall monteras.